ДА ВЯРВАМЕ ЛИ НА УЧЕНИ И ГАДАТЕЛИ, ЧЕ СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е СЪЩИЯ?

Как ли ще изглежда светът след няколко месеца, ако се случи всичко, което учени и гадатели предвиждат? Пприближаване на планета, която ще предизвика приливи на океани и морета, потапяне на Италия, Испания, Щатите и Франция, а Черно море - почти до Пловдив. И оцеляване само на тези, които са осъзнали духовните ценности и са готови да се трансформират. И как ще съберем всички бежанци на нашата малка територия?


 Доста българи от Испания и Италия вече са предупредени да се прибират в родината, защото всеки момент може да започне края на света, както някои го наричат. Всъщност ще е голяма промяна, не край.



Тъй като никой не дава официална информация какво става, посветени са само най-богатите евреи, които управляват света. Ние получаваме информация само от някои учени и от гадатели, които още от времето на Ванга са казали какво ще стане. Но когато Рокфелер започва да купува молове в България и започва да инвестира тук, значи нещо се подготвя. Гледайте богатите евреи къде се насочват, защото те държат цялата информация за предстоящите събития. Но няма да я дадат на масите, за да не всяват паника. А нас ни пази Онзи горе и има защо.




Учените все по-упорито твърдят, че ние сме свързани с първата цивилизация, попаднала на земята. Не случайно именно на нашите земи сега откриват доказателства за цивилизацията на атлантидите и лемурийците. Те са оставили тук много тайни от историята на света и ние вече започваме да откриваме истината. А за Витоша говорят, че е изкуствено създадена от тези цивилизации, а под нея е скрит музей с всички космически технологии, създадени от тях. Точно тук, при българите, които се твърди, че са пратеници от Орион и сме пазени от вселената, заради заложеното в нас от древни времена.


Тепърва ще имаме поводи да се гордеем, че сме българи. И тези, които се ограмотяват сами за историята на България, не дремят върху лъжливата история от учебниците, знаят каква сила и дух има в нас. Но другите тепърва ще разберат защо на българите им е дадена такава роля в историята на човечеството. Историята ни показва, че сме различни от всички останали, а другите народи векове наред се опитват да ни отнемат силата. И сега всичко си идва на мястото.


 Всеки пита - защо като сме толкова Велики, сме на това положение. Според специалистите, имаме грехове, които изплащаме. 
Един от тях е масовото клане на онази елитна част от българите, които не са искали да се разделят с вярата си в Тангра. Това не е било просто бог на българите, а философия на корена ни, която е дала началото и на всички религии в Изтока. Борис Първи унищожава тази елитна част от българите, което е голям грях за нашия род и до днес. След това са погазени и Богомилите. Според учените, на които още не се дава да обявят официално разкритията си, българите са началото на човешкия род. Тръгнали сме от тази територия днес - с разбиването на Ноевия ковчег, който знаете че е бил на територията на Черно море, тогава малко солено езеро. След поредица от катаклизми на тази наша теротирия, запазила следи от атлантидите и лемурийците, след като сме създали други цивилизации в Азия - Индия, Китай, Персия и т.н. сме се върнали отново тук, на тази земя. Която е нашето богатство и българите никога не са се разделяли с нея. Това, което предстои да разкрием за нашия род, ще ни накара да се гордеем с корена си.




 Българският корен е жив и на хиляди километри от нас - в  Татарстан, Чувашия и още дузина бивши републики на СССР българите от Волжка България, които според някои са 7 милиона, според други над 50 милиона, учат нашата история и я познават много по-добре от нас. Защото коренът ни е велик. Но както написах по-горе имаме грехове да плащаме и затова сме до тези години в това състояние. Важно е да осъзнаем кои сме. И се надявам с екипа от професори и специалисти, в който в момента работя, да върнем гордостта на българите и да подадем ръка на тези от нас, които зараси Сталин бяха наречени татари от 1940 година до днес. Но и те искат да си върнат името, защото в него се крие истината за нашия велик корен - според учени БУЛГ-ВЪЛК от връзката ни със Сириус, АРИА - Орион връзката ни с другата част от вселената, която ни е създала. Ние сме единственият народ, който носи името на космически съзвездия, на които явно принадлежим. Поне според учените. Българите ще пребъдат, казват учени и гадатели. Дано!

































Коментари