КАК РОБСКИ НАРОД ПОВАЛЯ АРМИИ 1:140, АКО НЯМА БЪЛГАРСКИ ДУХ?

Преди по-малко от сто години, по време на войните, българите правят чудо, което няма логично обяснение - един българин убива по 130-140 вражески и добре въоръжени войници. 
Това го няма в човешката история. 
Става дума за Балканската и първата световна война, когато воюваме с няколко страни наведнъж. 
Българският дух е велик и не само днес трябва да си спомняме за него. И за българите по света, които заради съветската пропаганда бяха наречени татари и какви ли не. 
Но те остават горди българи, защото ние носим величието на най-древната зивилизация и никоя пропаганда не може да ни отнеме духа на великите българи! 


Ето и линк към видео за великата българска армия -
 http://www.youtube.com/watch?v=Z9Mc0VFk8so



Кой може да обясни рационално и логично, без да намесваме свръхестествени сили, как един българин е успявал да премаже по 130-140 вражески войници и то преди по-малко от сто години! Аз лично не намирам логично обяснение...


За мен това е величие на духа, колкото и да се опитват да ни причислят към 


робския дух и славянството. Нямаме нищо общо с това!


В същото време на хиляди километри от нас, старите ВОЛЖКИ БЪЛГАРИ искат да сложат край на лъжата, нарекла ги татари и направиха своя група във Фейсбук. 


http://www.facebook.com/group.php?gid=277082943541


"Мы не "Татары" (Монгольское племя)!
Мы так называемые "Казанские Татары" и Чуваши одни из самых древних людей в Евразии,МЫ ВОЛЖСКИЕ БУЛГАРЫ!
Наш Волга Булгарский фольклер,традиции,праздники и многое другое схожи с нашими Братьями и сестрами - Дунайскими Болгарами!
Кличка "Татары" - это большивистко-коммунистическая пропогандиская ложь,что бы разделить и уничтожить наш народ - Волжских Булгар!
До начало 1920 года, Мы,Волжские Булгары называли себя БУЛГАРЫ,а не "татары"!

l Y l"- Запазили са дори прабългарския знак ЮВИ. Гордеем се, че сме българи! 
Трябват ни само няколко думи, които да ни припомнят за великия ни дух, за да разчупим оковите на съветската матрица, превърнала ни в "роби". А ние сме БЪЛГАРИ, колкото и да се опитват да ни асимилират със славяни и други етноси, с които нямаме нищо общо. Според последните български изследвания на ДНК ние сме запазили българския ген, нямаме примеси нито от славяни, нито от други етноси. 
Колкото и да манипулират историята ни, истината пак излиза наяве. 


Българи сме! 



Коментари