Защо Европа не иска да ни вижда силни и успели?

Има някаква много шизофренична нишка в поведението на Европа спрямо нас - най-тиражните им медии ни поставят винаги на последно място по плюсове и на първо по минуси, а когато техните възпитани, прилежни, цивилизовани граждани дойдат на нашите курорти - виждаме едно  съвременно превъплащение на оргиите и деградациите от техните най-светли исторически епохи, когато с векове не са се къпели, умирали са от разлагане на мръсните им тела, болести, причинени от мръсотия и т.н. 
Какво се крие зад тази двойнственост? Защо им е необходима? Може би всичко се крие в нежеланието им една шепа хора - колкото един среден европейски град сме по население, да ги превъзхожда исторически, и генетично, и духовно? Може би! 
Това е част от манипулацията на определени кръгове в Европа, за да покажат, че за нищо не ставаме. Същите, които ни рекламират като роми, които крадат чантите на европейските граждани. Браво. Така се прави европейска политика!


Българите, нали сме "родолюбци" и хич не сме нихилисти (пак в кавички)  веднага аргументираме - ами ние си го правим това?!?
И аз питам - кое си правим? Ние не се държим по този начин в курортите им, нали? 


Нима като сме нихилисти, ще се променят нещата? Или като пътуваме навън на всеки десет срещнати само един не е бял? И нима не ме е страх да излизам по тъмно в центъра на един от най-лъскавите курорти в Централна Европа? Защото бели хора не виждам късно вечер, а само едни, които дори не съм сигурна, че са хора? Каква реклама ни трябва и за какво? 
Най-добрата реклама е като дойдат същите тези многознайковци тук и се нальокат с евтина бира в нашите курорти, изпочупват хотелите ни и си заминават! А ако са с повече пари, не искат да си тръгват от България...  Хайде първо да се аргументираме и после да заклеймяваме!



Аз нямам нищо против да си мислят, че сме мръсни полухора, които няма какво да ядат, но е факт, че те са точно такива. 


Освен това са и доста ограничени, влезли са в матрицата и винаги ме питат като дойдат тук - ама вие нямате ли криза?!? 





Любимо клише на нашите нихилисти е - ние сме роби, с робски манталитет?!





Ако бяхме роби, може би нямаше да им се вижда, че живеем по-добре и по-свободни от тях. 


Какви роби сме били, ми е чудно - Евлоги и Христо Георгиеви, родени в малко градче, роби на турците, обаче милионери?! Оставали са десетки милиони след смъртта си и дарение за изграждане на Софийския университет. Роби-милионери?!? И те не са били един и двама, четете си историята. Било е взаимен интерес. Турците ни управляват, и то без да ни крадат, както сега, а ние си въртим далавери с огромния пазар на империята. 


Пише го и Захари Стоянов, дано да сте чели. Че все по-често попадам на такива, които не са чели и един ред, но говорят, че българите са роби. Българите са лишени от духа си и е крайно време да го намерят. 





Ванга и Дънов предричат ние да спасим света с устойчивия си дух. Слава Богу, освен неграмотни нихилисти срещам и грамотни хора. Това ми дава надежда. 


Но наистина - четете и тогава черногледствайте. Пътувайте и си говерете с хората от прехваления Западен свят. Тогава ще видите какво е да си в Биг брадър цял живот.





Не сме наясно и с нещо много важно - отношението ни към героите ни преди 140 години. Т
ова, което чета за начина, по който сме приемали Левски, Ботев, Стефан Караджа, Петлешков, Хаджи Димитър - все герои, но герои днес. Тогава ние, българите, сме ги предавали на турците. А те са ни се чудили на акъла какви сме братоубийци. 
И това го пише в записките на Захари Стоянов. Турците са казвали на българите: "Ей, това са ваши братя, сложете им цървулите" - когато са ги арестували. А българите са казвали - "Ний тия ги мразим десет пъти повече от вас"?!? За Караджата, когото турците също са уважавали заради смелостта, както и Левски, са казвали: Това е ваш цар, елате да го погребете! А нашите сладури са казвали: "Този пък кой е...." И така. 
Ако не са били руснаците, които са искали да ни завземат като територия от турците, и днес можехме да имаме султан вместо президент. 


Българите не са имали нищо против. Били са против руснаците, затова от 6 млн. българи население тогава, само една шепа са се бунтували. И то от малките градчета. И Батак. И там се оказва, че според архивите, българи-помаци, а не турци, са клали българите!!! Това е накратко.
 Аз си правя моите заключения и пак ще пиша - българи, върнете си духа. Дънов и Слава казват, че заради гоненията на Богомилите сме наказани. Може и така да е. Но е време да си изкупим греховете, че така няма да може да продължим.



Разбира се, питат ме дали тези грехове ще ни бъдат опростени...


 


Всички грехове се опрощават, това е работа на Онзи горе. Ние просто трябва да ги осъзнаем, а не да сме неграмотни и всяко второ изречение да е с аргумент - това ни е от комунизма и от турското робство. 

Това ни е от 6 века поне и се натрупва




Да се върнем на неясното шизофренично отношение на Евпора към нас....





Факт е, че сме единствени в Европа, които са нарекли тази държава България преди 13 века и тя не е променяла името си до ден днешен. И ние сме били българи и тогава, и сега. За разлика от всички тях. По някаква важна причина Европа не иска да сме по-различни от това, което сме сега. Но ние трябва да се променим. И вярвам, че това ще стане. 





Българите са видели залеза на много империи - византийска, османска, руска, СССР, фашизъм, скоро може би и залезът на ЕС ще видим. Но нас не успяват да ни заличат, въпреки опитите. Ние оставаме, тях ги няма. 





И този факт трябва да ни говори нещо, нали?






















Коментари