Ако утре в новините съобщят: "България вече не съществува, спасявайте се!"

Новата седмица започва добре - Овчаров, Костов и всички преди сях са в кюпа. По-точно ни вкарват нас в кюпа дългосрочно, за да плащаме на Русия за продажността на българските политици. Нищо ново под слънцето. Но все пак достатъчно основания имаме да вярваме в пророчествата, че скоро ще се събудим с новината: "България вече не съществува като държава, прорадоха я".
dnes.dir.bg
Не само сегашният премиер Бойко Борисов е бил заплашван от руска страна по отношение на енергийната политика на българското правителство. Това става ясно от грама на бившия американски посланик в София Джон Байърли, публикувана от balkanleaks.eu и анализирана днес на сайта bivol.bg


Много капацитети в историческите проблеми спорят, че сме станали частна държава. 
Но не е частна, защото както казват Ванга и Дънов - народ, който не е успял да се пребори за свободата си, а е чакал други да го освобождават, рано или късно е длъжен да се пребори за нея. Затова псевдосвобода ще редуваме с поредно заробване. "Турция пак ще стигне до Дунава" - казват нашите пророци. Иначе няма да се спаси държавата, а всеки ден ще е заплашена от затриване. Факти, които трябва да ги виждаме ясно, защото слепотата ни работи само за чуждите интереси. Русия има възможност да ни затрие, защото ние като народ винаги сме си затваряли очите пред предателствоно на националните интереси. И всеки ще го използва това. Както католическа Европа е съдействала за заробването ни в края на 14 век. Католици са съдействали на турските войски да ни превземат, а ние сме си дали градовете дори без бой, в повечето случаи. Как да съществува държава, в която населението е настроено нихилистично? Това трябва да се промени, но промяната ще е болезнена за нас.
Българите не се интересуват кой и как ги управлява, защото не виждат чиста национална кауза в амбициите на политиците. А и политиците не се стараят да пазят националните интереси, защото населението е нихилистично. Това ни пречи да сме народ и държава. За да заобичат българите България, трябва да я изгубят отново. И чакам времето, в което ще ни кажат, че сме изгубили държавата си. Чак тогава българите ще ги заболи и ще искат да си я върнат обратно.
Величината на българкия дух е уникална в света. Заробват ни, газят ни, окупират ни - те се затриват, ние оставаме. 
България е първата в Европа, с най-древна култура и цивилизация. Такива хора имат силен дух и това се вижда от всичко, което българите създават. Но е загубен националния дух. Манипулирани сме от Съветския съюз, че ставаме само за роби. Не може да сме били роби, щом като са дошли руснаците уж да ни освобождават, а са ахнали от богатите къщи, които са видели тук. Те наистина са били крепостни роби, бедни и мръсни. А са заварили тук европейски градове и села, образовани в чужбина българи. За какво робство говорим...
Промяната ще я направим ние, българите, а не политиците, които идват, за да крадат един мандат и после никой не чува за тях. Българите ще се променят, когато ги заболи, че е погазена България. Тогава ще се обединят, за да вкарат в панделата всички виновни за националното предателство. 

Надявам се това да е скоро.




Коментари