Как краят на света дава началото на Нова България

Не мога да не споделя с вас думите на Слава Севрюкова, която препоръчвам да прочетете. Тя казва: България ще стане като Швейцaрия (по територия), ще загуби голяма част от територията си под натиска на Турция. После в България ще стане добре, ще дойдат много чужденци да живеят тук, българите ще се осъзнаят и светът ще признае България. Това ще е причина много политици да вкараме в затвора и да си платят с лихвите.


Добре е да четем нашите духовни водачи като Дънов и Сервюкова. Те виждат съвсем друга родна картина, не края на света, а началото на нова България - ще изгуби територията си, ще бъдем отново в ръцете на Турция и едва тогава българите ще се осъзнаят като такива, ще излязат на улиците, ще вкарат в затвора политиците и ще си изкупим греховете от преди 10-12 века за гонението на Богомилите. 


След това ще заровим предателската политика, която от векове е против националните ни интереси и ще се преродим като българи. Ние наистина сме най-старата цивилизация и е редно разни днешни водачи да извадят архивите, скрити в Русия и Ватикана и да се върне самочувствието на единствения народ с такава богата култура в света.


Моя приятелка ми сподели и други интересни предвещания за годината - в Америка много природни бедствия и разпад - този им президент ще е последният. За Европа -земетресение и вулкан в Италия, Испания ще бъде наводнена, размирици в световен мащаб, природни бедствия в целия свят(въпросната 2012 година не само ще промени хората енергийно, но и природата също е започнала своята промяна - всичко се подчинява на вселеските закони). 
За България - тази година ще се случи нещо тук, което ще потресе целия свят. В началото на 2013 г. българите ще започнат да се осъзнават и полжението ще се подобри. Ще се подобрява за напред, а Европа ще се тресе от природни бедствия и конфликти. България ще бъде добре, много чужденци ще дойдат и ще се заселят тук.







Коментари