Европа ни рекламира като бедни и мръсни, а като дойдат тук, не им се прибира в матрицата!




www.az-jenata.bg
България е циганска страна, бедна и изостанала, според една британска телевизия... е посланието на филма. 




Поредната поръчка за дискредитиране на страната ни! 
В България ежедневно посрещаме гости от Европа и Щатите и всеки от нас е чувал възхищението им и желанието им да останат тук. Дори мои приятели американци вече получиха български паспорти. Каквото и да говорим, жалко е, че някакви смешници взимат пари, за да правят поръчкови репортажи за страната ни...
Всеки има право на мнение, но когато си журналист е задължително да си максимално обективен. И да не позволяваш да те купуват в името на някакви нечистоплътни интереси, както е направил този глупак. Защото вони от километри, че гнусната му уста е говорила пред камерите не това, което мисли и което е видял. 
Веднага се появиха предложения и ние да направим филм за техните гета, където наистина е страшно и опасно - изобилие от наркотици,  оръжия и ежедневна касапница, много по-апокалиптично от една  циганската каручка и ромски кючеци. 
Или пък лятна разходка с камера в Слънчев бряг със заглавие "Поданици на Нейно Величество Кралицата на Великобритания", за да покажем позорните гледки от пияните като казаци от сутрин до вечер европейци по нашите курорти.  
Факт е, българите сме нихилисти, не се харесваме за разлика и от най-смотаните нации в света, които първо виждат хубавите неща в родното си място, после поглеждат навън. Затова сме били 500+200 години в робство, затова и сега не приемаме авторитета на другия, а само кокорим очи извън границите и там всичко ни се вижда розово. 
Докато не се поразходим навън и тогава да оценим колко добре живеем тук. Не искам да давам примери, но най-ужасните и мръсни физиономии съм видяла не у нас, не в циганските ни гета, а в метрото на курорта Кан по време на световния фестивал. Цялата измет на света събрана на едно място и готова не да те ограби и да те пребие, а да те изяде... И там французите ме предупреждават - не излизай по тъмно, нямаш гаранция, че ще оцелееш. И така е във всеки голям европейски град, събрал емигранти от цял свят, за чието изхранване и социално обгрижване местните плащат доста по-големи данъци от нас, а в замяна получават мръсни градове,  наситени с престъпност. За какво да говорим повече...

Нашенските смешни плачове за безобидните дупките по улицата и мръсните ни градове - но това не е заслуга на нас като данъкоплатци, а на управниците ни като консуматори на нашите данъци. Корупцията в държавата се познава по лошата инфраструктура и по липсата на чистота, тоест данъците ни не отиват по предназначение. Това е съвсем различно от циганска държава, както ни нарича този помияр. Но се чувстваме пълноценни хора, колкото повече пътуваме, толкова повече харесваме страната си. Защото виждаме, че нямаме нищо общо с ония роботи с промити мозъци, които приемат паплач от цял свят и ги е страх да излизат по тъмно заради тези, които господстват по улиците им. И са ги приели за даденост. Нямаш право да реагираш, ако той те атакува. Защото са защитени със закон. И ти си зависим от него, а не той от теб. 
Но защо да пътуваме, за да видим цялата деградация на европейците, като можем лятото да се разходим из Слънчев бряг - ще видим цялата прелест на цивилизацията им - пияни германки, британки,  в центъра на курорта ни посред бял ден, да развяват голи гърди и всеки, който мине покрай тях да ги опипва. По-грозна картинка не съм виждала. И не съм виждала българи да се търкалят пияни и голи по централните улици на курортите по света. Те ли са пример? Идват тук и се чувстват като отвързани. Без да мислят.. Само са усетили по въздуха свободата, която ни се дава и на нас тук. Но ние не я използваме животински, а си имаме вътрешен контрол. 
Всякаква сган виждаме от западна(ла) Европа лятото тук. След една бира.  Проблемът е, че тукашната свобода не им понася или по-скоро така биха се държали и в родните си места, ако нямат здрав контрол с глоби за всяка крачка извън начертаната права по улиците им. На тях им трябва здрав конктрол, без никакви права, защото иначе ще се върнат няколко века назад, когато цяла католическа Европа 4 века е измирала от мръсотията си, защото някой им е казал, че къпането е грях. За какво да говорим - то им е заложено да са помияри, не може да ни коментират нас. Аспарух е избрал земя с около 300 минерални извора..
Освен това, историята ясно ни показва, че 
православното славянство винаги е било по-качествено, духовно, човешко и устойчиво от католическото. Най-големите мизерии в историята, най-големите кръвопролития са правени от католиците, те са кръвожадни и студени, за разлика от човеколюбивите и готови да помогнат православни славяни. 
И тук е големият проблем - ние сме по-близки до изтока с духовната ни нагласа и не приемаме агресията и липсата на човещина на онази сган. Която ако не е контролирана, ще избива наред, само да се появи някой нов Хитлер. Това в православието никога не се е случвало. Трябва да се гордеем със себе си.
Единственият въпрос, който още не намира отговор е - защо държавата ни не реагира на тази антибългарска кампания? На никого ли не му пука?









Невероятна гнусотия...







Коментари