вторник, 3 май 2011 г.

НЕ ТОЛКОВА ОПТИМИСТИЧНО, НО ПАК ПАТРИОТИЧНО!Един приятел ми каза: Ако не се крадат 90 % от данъците ни и всички пари, които циркулират в България, а се крадат само 50 %, ще бъдем № 1 в Европа.


Но тъй като нито ние ще спрем да се крадем, нито Европа иска да сме по-добре от това, което сме, ще продължим по същата схема. 


Мир на праха на българския бизнес, но с него не умира корупцията. Ще ни корумпират ЕС-фирмите, за да закрием държавата, както Гърция направи.


Разбира се, не закъсня въпросът какво да направим, за да не последваме Гърция? 
Аз и пишещите братя имаме най-силното оръжие - Словото. Поне според Библията. Христос със своето мощно оръжие - Словото, е победил и е останал в сърцата на хората, за разлика от тези, които преди 2 хиляди години за го разпънали. Пак заради силата на Словото му. 


Човешкият дух излиза наяве не само с думи - филмът Матрицата е като мощен лек срещу ослепяване за всички, които не искат да живеят в матрица. Силата на духа винаги побеждава силата на мощната военна технология. Поне досега така е било. Но няма никаква причина това да се промени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

КАК АРХЕОЛОГЪТ КРАСИМИРА ЛУКА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ НА ЮНЕСКО И СЕ ОКАЗА НЕУДОБНА

   Археологът Красира Лука е заръвшила  археология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2000 г. е председател на Българско...