Тоталното затъпяване - от сватбата на принца до смъртта на Осама



Населението на света вече е тотално изглупяло, щом една седмица се занимава със сватбата на някакъв британски принц, до вчера сниман по тийнсбирки, а днес обявен за новия господар на света. 


Тъй като сватбата отшумя, но ни стовариха ново световно шоу - убийството на Осама, който е творение на USA и бе тяхно оправдание за войните в арабските страни. Добре, че нямаме петрол и ние да осъмнем с US войски по жълтите павета.


Но както се казва всяко зло за добро. Всичко това акумулира сивите клетки на мислещото малцинство, което поведе своите образователни беседи по всички мрежи и форуми. 


Мнозина заподозряха отново конспирацията в цялата съпротива срещу глупостта. Но не е тайна, че тези теории помагат да се излезе от матрицата, защото иначе не си задаваш въроси и излизаш като американците на улицата, за да празнуваш убийството на Осама. 


Всеки от нас се пита - как ще променим този свят, който отива към невиждана досега лудост и пълно заслепяване на тези, които вече изобщо не виждат в какво живеят?


Факт е, че не сме готови психически да направим тази промяна, първо ни трябва осъзнаване. Със силата на мисълта и на духа, и с вярата в тази сила много хора-феномени преди нас са правили чудеса. Ако успеем всеки ден да визуализираме света, в който искаме да живеем и със силата на мисълта да направим промяната. За един нов свят с доброта, без войни и без финансови поробители. Ако четете предсказанията на Ванга и Дънов, както и на други духовни водачи, ще видите, че те са описали всичко това. То е в нас, и то точно в нас българите - силата на духа. Но трябва да сме готови психически, за да се случи.





Коментари