петък, 29 април 2011 г.

Неверници сме, затова съдим! Кой ни е дал това право?

Всеки ден слушам заклеймяване на политици - този краде, онзи лъже, третият - всичко заедно. Е, и?! Всеки трупа грехове за себе си, всеки после е съден според законите на Онзи горе! 
Но ние не вярваме в него и затова продължаваме да съдим... Неверници сме!


Нямало пари от бюджета за онкоболните, имало за СРС-та! Е, и?! Не е ли по-добре в такива случаи да си кажем - Господ да ги съди! А и да не си кажем това, той пак го прави! Как, питат всички?


За 15 години в журналистиката видях чудото от присъдите на Онзи горе и вярвам в неговата справедливост! Защо вярвам? Защото за това време видях политици, децата им, техни родители наказани от най-страшните болести. Тези, за които все не стигат пари от бюджета. Това е Божията воля. И никой няма сила да промени тази воля. И Слава Богу!


Нека да не се съдим, това е право на Онзи горе. Той го прави най-добре. Аз виждам, не знам за вас. Който е сгрешил, който е откраднал, особено политиците ни - не ги подминават тежки болести. На никого да не пожелаваме това. 


Нека ние да търсим светлината в себе си, да я открием, това е най-важното. Няма коментари:

Публикуване на коментар

А ЗА БЕДНОСТТА НА ДУШИТЕ НИ КОЙ ЩЕ ПРОТЕСТИРА?

Новината за деня, която няма да чуете от нито една медия е, че докато протестираме срещу високите цени, никой не се сеща да протести...