петък, 29 април 2011 г.

Неверници сме, затова съдим! Кой ни е дал това право?

Всеки ден слушам заклеймяване на политици - този краде, онзи лъже, третият - всичко заедно. Е, и?! Всеки трупа грехове за себе си, всеки после е съден според законите на Онзи горе! 
Но ние не вярваме в него и затова продължаваме да съдим... Неверници сме!


Нямало пари от бюджета за онкоболните, имало за СРС-та! Е, и?! Не е ли по-добре в такива случаи да си кажем - Господ да ги съди! А и да не си кажем това, той пак го прави! Как, питат всички?


За 15 години в журналистиката видях чудото от присъдите на Онзи горе и вярвам в неговата справедливост! Защо вярвам? Защото за това време видях политици, децата им, техни родители наказани от най-страшните болести. Тези, за които все не стигат пари от бюджета. Това е Божията воля. И никой няма сила да промени тази воля. И Слава Богу!


Нека да не се съдим, това е право на Онзи горе. Той го прави най-добре. Аз виждам, не знам за вас. Който е сгрешил, който е откраднал, особено политиците ни - не ги подминават тежки болести. На никого да не пожелаваме това. 


Нека ние да търсим светлината в себе си, да я открием, това е най-важното. Няма коментари:

Публикуване на коментар

ЗАЩО НЕ МОЖЕ ДА СМЕ НЕЗАВИСИМИ, АКО СМЕ ИСТОРИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ

Съвременните българи свързват Деня на Независимостта на България - 22 септември, с бегли исторически познания и с много тежък трафик на КП...