ЗЕМЯТА ПРЕГРЯВА, ЙЕЛОУСТОУН ИЗРИГВА, А ГУГЪЛ ПРЕДРИЧА ПРОМЕНИ ДО 2040-ТА ГОДИНА

Хидротермална експлозия в щатския Национален парк „Йелоустоун“  изхвърли камъни и отломки в края на юли т.г., предизвиквайки масова паника сред туристите. 
Посетителите са записали с камерите си момента на експлозията, а на кадрите се вижда огромен стълб от кал и отломки, което провокира присъстващите на феномена да се разбягат. Взривът е станал в района на Сапфиреното езеро, на малко повече от три километра от прочутия гейзер Old Faithful в щата Уайоминг.
Вулканолозите, провеждащи наблюдения върху вулканичната активност на Йелоустонската калдера считат, че голямо количество магма под земята започва да "кипи". 
"ОПАСНО ИЗРИГВАНЕ В ЙЕЛОУСТОУН!", написа в социалните мрежи астрологът Филип Филипов, който има поредица от предвидени природни катаклизми през последните години. 
 "Навлизането на Слънчевата система в нови региони от Галактиката променя Слънцето и всички планети. Магнитното поле на Земята е твърде отслабнало и това активира огромно количество енергия, която се поглъща от Земята. Това довежда до повишена сеизмична и вулканична активност. 
Видяхме странно и много мощно избухване на гейзер в Йелоустоун - един от най-големите Мегавулкани на Земята. Ако подобни пропуквания се случат отново и нови гейзери изригнат, това е знак, че започва изригване на Мегавулкан. 
Молете се на Господа това да не се случи! 
Сеизмичната и вулканичната активност по целия свят е крайно повишена. 
 Това Пълнолуние с Плутон, който владее вулканите, тепърва се разгръща... Обяснил съм в специален пост с какво са свързани и каква е причината за вулканичните избухвания. Умножете по 1000 нещата свързани с Йелоустоун и ако някой се чуди за какво става въпрос, да изгледа началото на филма "2012", написа още в страницата си астрологът.

Според учените от Тексаския университет получените от тях данни свидетелстват за скорошно голямо изригване, съобщава сайтът Лайф. 
Формирането на аномални магматични вертикални потоци под земята говорят за началото на необратими процеси по изменение на мантията. Това е частта на планетата, която е разположена между ядрото и земната кора. 
При това положение загрятата от магмата мантия може да се разпростира на десетки и стотици километри. Топлинни показатели, сходни с тези в Йелоустоун, бяха регистрирани дори в Мексико.
Учените считат, че изригването на супервулкана, който за последен път се е пробудил преди 630 000 години, може да се състои след 10 г.
Миналата година National Geographic съобщи информация на изследователи от Държавния университет на Аризона, според която белезите за предстоящото изригване на супервулкана ще се появят десетилетие или малко повече преди то да стане. Преди това учените бяха на мнение, че знаците за бъдещото суперизригване ще се забележат столетия преди то да се случи.
През 2011 г. учени откриха, че земята над магмената камера се издува с около една педя на седем години. Но въпреки това научният консенсус е, че няма как да се прогнозира кога ще стане изригването на супервулкана. Службата за геоложки проучвания на САЩ оценява грубо вероятността да се взриви Йелоустоун на по-малко 1:730 000 - долу-горе същият шанс като катастрофален сблъсък с астероид.
Последствията за САЩ от подобно изригване биха били катастрофални, а щетите колосални. Супервулканът би повлиял и на глобалния климат, заради хилядите тонове пепел, които ще се изхвърлят в горния слой на атмосферата. Това би довело до вулканична зима, в следствие на която може да възникне масов глад, заради евентуалното загиване на земеделските насаждения. Въпреки това, човечеството, включително и Америка биха могли да се справят с последиците от подобно изригване.
По повод започналите промени на Земята ясновидци като Ванга и Слава Севрюкова са предупредили преди десетилетия българите зад граница, особено в Щатите, да се върнат на родна земя преди 2025-та година. И не заради войни, а заради катаклизми, които ще засегнат най-вече държавите, близо до морета и океани.
И Ванга, и Слава Севрюкова, Петър Дънов, Дядо Влайчо и дори Препоподбна Стойна пророкуват връщането на българите от чужбина.
"Вече изтичат черните времена в историята ни. България ще се въздигне, тръгваме нагоре, тъй като духовността е нещото, което ни движи. Нашата държава няма да изчезне именно заради това", казва писателят Христо Нанев.
"Това е само началото. Предстои огромен процес на възстановяване на държавността и както казва Слава Севрюкова - накрая ще се потърси и отговорност. Бъдете убедени в това", смята писателят.
Тогава, както казва и учителят Петър Дънов - България ще стане втори Йерусалим.
"От света ще почнат да ни търсят, ще има духовен глад, пари на хартия ще има много, но ще има незадоволеност от добра храна и добри хора. Тогава българите ще са най-отгоре на света - ние сме духовните водачи на човечеството", цитира Дънов Христо Нанев.
По това време България ще се превърне в райската градина на човечеството, а нашето племе никога няма да изчезне, смятат пророците ни.
А ето как търсачката в Гугъл показва всяка една от следващите години до 2040-та, когато планетата отново става зелена и чиста. 



































Коментари