КАК КРЪВНИТЕ ГРУПИ ДАВАТ ОТГОВОР ЗА ПРОИЗХОДА НИ

Скоро разговарях с руска журналистка, която се оказа напълно грамотна по отношение на арийския произход на българите и на бялата раса като цяло. 
Говорихме за кръвните групи, които дават информация кой от нас каква връзка има със съответните цивилизации. О не е нула, а Орион - най-древните пришълци на Земята, но не и във Вселената. А е нашата кръвна група, тоест на пришълците от Сириус А, В е от Сириус В, а АВ е на тези, които са компилация от двата Сириуса.
След О има подобрения в ДНК-то, затова О може да дарява на всички, за разлика от Сириус А и Б. На по-прост език - новите компютърни програми не стават за стари компютри.

Кръвната група, освен че е от значение за биологичното тяло и неговото функциониране, показва и принадлежността ни  към 4-те основни раси в зората на сътворението на живота и разума на Земята. Както днес детето получава по генен път кръвната група на своите биологични родители (тест за бащинство), така някога пришълците от звездите са оставили на своите потомци загадката на различната кръвна група.
Ето и какво носят в себе си отделните кръвни групи:

ГРУПА О, погрешно наречена нулева

Ако сте 0+, това означава, че сте потомци на първичната раса-създател на разумния вид на Земята. Тя е от най-древната на Земята. Тя е създадена от представители на съзвездие Орион преди милиарди земни години. Кръвна група 0+, е универсален дарител, защото е пригодена да подхранва живота. За да се запазят уникалните съставки и матрици на молекулите на кръвните клетки, хората с тази кръвна група могат да приемат кръвен серум само от донор със същата група.
Отрицателният RH при тази група е първична мутация. Тя е продукт на непозволени смесвания между първите потомци на човешките същества. Кръвосмешението между хора от един генетичен клон (общи биологични родители и близки роднини по права линия) променя паметта на ДНК, в която е закодирана забрана за комбинации от сходни гени и клетки. Те се израждат, създаденото непозволено потомство има дефекти и не е годно за нормално възпроизводство. Всеки човек като биологична идентичност носи в ДНК личен код, който го прави различен и неповторим, дори и да има близнак - огледален физически образ. Този код присъства и в неговите кръвни клетки и придава специфични характеристики на организма и на кръвта му.

КРЪВНА ГРУПА А
Носят я потомците на цивилизацията от Сириус А. Те са били восокоразвита в технологично отношение раса, която вече е предусещала изчерпването на модела на развитие. Проявявали са се и мутации в популациите на планетата от двойната звездна система. Земните хора с кръвна група А+ са податливи на имунни заболявания. Имат проблеми с вътрешните органи и кръвта.
Групи А- е мутация, породена от проблемите с аклиматизацията към условията на Земята и някои генни експерименти за подобряване в човешкото тяло.

КРЪВНА ГРУПА Б
Те са плод на гостуванията от Сириус Б. За тази планета и древните й пратеници на Земята, пазят информация някои африкански племена. Хората с кръвна група Б+ са податливи на заболявания на нервната система и скелета. Най-често са поразявани от болестите на Паркинсон, Алцхаймер или Бюргер.
Ако сте с такава кръвна група е добре да работите над емоциите и да се разтоварвате от нервното напрежение, защото то влияе и на кръвта - паметта на тялото. Препоръчва се движение, тренировки на тялото, ума и паметта.
RH- е знак, че някога прарасата - родител е претърпяла мутация. Не е била спазена дозировката, поради което моделът Б- кодира повишено внимание към физическото тяло. То трябва да се тренира и да се пази от травми и злополуки. Податливо е на кръвни заболявания (левкемия), кръвта трудно се съсирва, по-чести са ипфекциите по кръвен път (хепатит, СПИН).

КРЪВНА ГРУПА АБ
Рядко срещана група. Носителите й с RN+ са от генната и духовната матрица - верига на поколението, създадено от родените на Земята човеци и извънземни напреднали цивилизации (Орион, първична вселена, Голяма и Малка мечка и други части на всемира).
Експериментът е бил позволен след като човешкият род е проявил агресивност и склонност към унищожение. Това са потомците на Адам и Ева от библейската притча. Групата АБ- за космическото досие на духа носи информация, че някога прародителите са били последователи на космическите недоволници, водени от Луцифер. Хората с тази кръвна група и комбинация имат бурен житейски път. Често са силно алергични. Сред тях най-много има случаи на физическа и умствена инвалидност или лудост.
Ето и карта на разпределиение на кръвните групи днес:



Коментари