КАК ДА ИЗЧИСТИМ ЧЕРЕН ДРОБ, ЖЛЪЧКА И ЧЕРВА ЗА 3 ДНИ? С ЛИМОН, ЗЕХТИН И ЧАЙ

Рецептите за детокс на черния дроб, жлъчката и червата са познати по земите ни от древността, а методът е повече от достъпен за всички. За разлика от дългите и сложни диети, този 3-дневен детокс дава бързи резултати, които всеки може да види. 
Както знаем - жлъчният мехур е един от най-важните органи в нашето тяло. В този 10-сантиметров орган с формата на круша се разграждат мазнините от храната в червата. Но с времего жлъчката се запушва от тъй наречените зелени камъни, които са с формата на сварен грах. 
Такива камъни запушват червата и черния дроб, пречат на организма ни да усвоява полезните витамини и минерали, започваме да задържаме течности и неразградени храни. 
   А достъпната рецепта за почистването на тези важни органи, е налична по нашите земи от древността, но и китайският лекар Лай Чиу Наном, според нашите медии, я препоръчва. 
   За премахването на камъни в жлъчката - жлъчните камъни причиняват болка, жълтеница и дори рак.  Според изследванията на китайския лекар, преди появата на рака, пациентите обикновено страдат от жлъчни камъни. 
Един от симптомите на това заболяване е усещане за тежест след хранене. Така организмът ни сигнализира, че не може да смила храната.
Д-р Наном предлага следните методи за изхвърляне на жлъчните камъни. Това лечение е особено полезно за хора със слаб черен дроб, тъй като той и жлъчният мехур са свързани.
Пийте по 4 чаши ябълков сок всеки ден или изяждайте по 4-5 ябълки през първите пет дни. Ябълковият сок изглажда жлъчните камъни. В този период се хранете по обичайния си начин.
Не обядвайте на шестия ден.
В 18 часа на шестия ден вземете една чаена лъжичка горчива сол (магнезиев сулфат), разтворена в чаша топла вода.
В 20 ч. повторете същата процедура.
В 22 часа си пригответе половин чаша зехтин и половин чаша прясно изцеден лимонов сок. Смесете течностите и ги изпийте.
На следващата сутрин трябва да забележите зелени камъни в изпражненията.
Д-р Лай Чиу Наном казва, че пациентите му често намират 40, 50 или дори 100 камъни в изпражненията си.
Дори и да нямате никакви признаци за камъни в жлъчката и в черния дроб, можете да прилагате периодично това средство като профилактика.

Важно е да уточним, че в България има билкари, които предлагат 3-дневен курс за прочистване на тези органи. 
С 5 литра лимонов сок, 500 гр мед и литър чай от различни билки, сред които глухарче, мащерка, полски хвощ, ленено семе и т.г, които се смесват в голям съд и се държат в хладилник трите дни. Както и зехтин за пиене след водата на гладно и сместта с лимона. 
Направих рецептата с 2 литра фреш от лимон, добавих даденото количество мед и чай. 
Препоръката е да се пие топла вода на гладно, след нея чаена чаша от лимоновата смес и след 10 минути - 40 г. зехтин. Тоова се повтаря през 3 часа през целия ден. Още вторият ден започва излизането от тялото на зелени и жълти камъни. Понякога и парацити излизат - зависи от замърсяването в организма.
 Свалят се и килограми - видимо, още първите дни. Спира издуването на корема след ядене, организмът вече не задържа и течности. 

Подготви за публикация Патриция Кирилова 
 


Коментари

Публикуване на коментар