Астрологът Павел Глоба: Големи промени ни очакват през 2023-та. И труден избор между добро и зло


Цялостна прогноза на Плутон във Водолей от руския астролог Павел Глоба:

При такъв транзит от предишни епохи започват неуправляеми процеси - припомням предишния транзит през 1938-1956 г.:
Създават се двете нови бомби - водородна и атомна. В този знак Плутон е в падение. Френската революция е при такъв аспект. Обществото очаква свобода - както е при транзита от 18-и век. Тук с пълна сила важи законът на трите въздушни знаци:  Свобода, равенство, братство. Това е тройната формула на въздушните знаци.
 Сега се случва нещо подобно в Русия - войната трябва да реши проблем, който не може да се реши по мирен начин. 40-те години на 20-и век започва войната по време на икономически подем. 
А сега при Плутон във Водолей - светът не е в подем, а в криза.
Плутон за Русия е повече от Плутон за другите. Особено във Водолей. Връщаме се в 18-и век - 70-те години на века, Екатерина Велика е на власт. Тя се е освободила от всички конкуренти, Крим става руски, Кавказ и други области - също. Това се подготвя по време на Плутон в Козирог. 
За разлика от 40-те години на 20-и век, когато има много силни личности на власт в различните държави. Хитлер, Сталин, Мусолини...  
 Плутон като бог на подземното царство се изявява и с такива личности. 
Този транзит е възможност за Русия - но ни е нужна промяна и трансформация. Този аспект е дефицит и желание да получим повече. 
Няма изявен лидер, а много шутове, които се появяват на политическата сцена в цял свят. При предишен такъв транзит - Шутове заемат мястото на кралете. Възниква карнавалната култура. 
Виждаме как Свободата извоюва разпад на различни властови или църковни ограничения. При такъв транзит се стига до разкол в църквите и премахване на табута. 
Последният велик орден на тамплиерите е ликвидиран при Плутон във Водолей през 13-14 век. 
Плутон, влизайки във Водолей, ще пресича линията три пъти 
- това ни дава възможност да прогнозираме три матрици от минало, сегашно и бъдеще.
 Три различни възможности ще имаме - първата фаза бе на 23 март т.г. Това е реконструкция на модели, свързани с миналото - възпроизводство на идеи от миналото. Големи промени ни очакват. Избор между добро и зло. 
Втората фаза - огромна роля на личностите, които могат да променят историята, подобно на 1877 г. Плутон ще се намира във втората фаза на 21 януари 2024 г. Ще има тайни комбинации. Това е знакова дата. Смърт на голям лидер. Тогава ще отбележим 100 години от смъртта на Ленин. Възникване на нова революция. 
Третата фаза е на 19 ноември 2024 г.- тук матрицата е интересна, опозиция на Плутон с марс, война без причини. Такава е била картината при откриването на Плутон като планета. Безкръвна революция на чужда територия за чужди пари. 
В този период има още един важен аспект, който ще реши развръзката Плутон във Водолея - Юпитер два пъти ще бъде  в съвпад с бялата Луна.
Виждаме, че ни очакват три сценария, но аспектът на Юпитер показва, че ще има закони, които  не могат да бъдат върнати. Като концлагери и тоталитарни режими. 
Съвпадът на Юпитер със Сатурн във Водолей, който премина преди повече от година, носи за Русия унижение. В 13 век също е имало такъв съвпад, тази мутация във въздуха, която носи 200 години трудности за Русия. Лоши закони - продажни закони, богати управляващи. 
Ще станем свидетели на  подмяна на всички властови структури.

Превод Патриция Кирилова

Коментари