НОВАК ДЖОКОВИЧ ИЛИ БЯЛАТА БАЛКАНСКА ЛЯСТОВИЦА В БИТКАТА ЗА СВОБОДАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

 
Населението на държавата с най-нисък процент инжектирано население изрази безусловно подкрепата си за сръбската тенис звезда Новак Джокович, заради скандалната политика на Австралия, довела до невиждано ограничаване на правата на световна знаменитост. Властите първоначално издадоха виза на Джокович за влизане в страната, въпреки неговите възгледи за ваксините, които не са тайна за никого, а с пристигнето му го затвориха на летището като опасен терорист  -  което го превърна в бялата лястовица на борбата с новия медицински фашизъм. 
Междувременно съдът в Мелбърн взе решение в полза на 34-годишния тенисист и разпореди незабавното му освобождаване от хотела за хора, които трябва да напуснат страната. 
"Но този успех пред съда далеч не гарантира на Джокович, че на 17 януари ще има право да защитава титлата си на Откритото първенство на Австралия. Правителството на страната вече оповести, че ще провери възможността за повторна отмяна на визата на Джокович
Много австралийци възприемат престоя на неваксинирания Джокович в Австралия като лична обида за стоическите усилия да се справят с пандемията. Те прекараха месеци в локдаун и се ваксинираха масово – включително и онези, които изпитваха съмнения относно сигурността на ваксините. Затова отказът да се допусне Джокович в страната срещна значително одобрение", съобщава Дойче веле. Медиите и в България, и по света се опитаха да обвинят  Джокович, че не признава правилата, които важат за всички, а всъщност той не наруши никакви правила, защото спази всички изисквания на Австралия и затова получи поканата за участие в турнира. 


Водещият в радио ВВС Стивън Нолан дори си позволи да упрекне спортиста, че е заплаха за здравната система - снимката вляво. Има разбира се и международна подкрепа за Джокович. Цитирам:
"Ако на сръбската тенис звезда бъде позволено да остане в страната и да се състезава на Australian Open, премиерът на Австралия ще признае, че политиките за обществено здраве на страната му от самото начало са били безсмислени", коментира  сайтът на непримиримия борец срещу Биг Фарма Робърт Кенеди- младши.
Линк към цялата публикация - https://childrenshealthdefense.org/defender/djokovic-australian-open-health-freedom-movement/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=9f7f700c-69c3-4810-a6e7-86049ed9f3ae
В същото време българските медии повече от две години услужливо мълчат и затварят очите си за умиращите млади хора след първа или втора игла, а техните колеги в Европа и по света са по следите на стотици случаи с внезапна смърт на колеги на Джокович - играчи на FIFA, припадъци на спортисти с инфаркт - общо над 370 известни засега случая през 2021 г.
Какво се случва у нас - няма как да разберем, защото сме сложили розовите очила, по цял ден политици, математици и медийни кибици без никаква представа що е вирус и инфекция ни рекламират експерименталните продукти на бялата мафия, а експертите са изолирани от публичните изяви, за да не пречат на зомбирането.

image

В тази статия се показва постоянно нарастващ списък с предимно млади спортисти, които са починали или са имали сериозни здравословни проблеми през 2021 г., след като са получили една или повече ваксини срещу COVID. Играчи на ФИФА, които умират внезапно, спортисти, колабирали от сърдечни пристъпи, тийнейджъри, които падат мъртви, докато спортуват. 
Какво се случва през 2021 г.? 
Изданието е категорично, че не е нормално млади спортисти да получават сърдечен удар или да умират, докато спортуват. Всички тези сърдечни проблеми и смъртни случаи настъпват малко след като са били ваксинирани срещу COVID. 
 Ситуацията е толкова тревожна и необичайна, че бившият английски професионален футболист Льо Тисие поиска разследване на припадъците, дължащи се на аритмия, които в момента са епидемия в света на футбола (и други спортове): 
"Не съм противник на ваксините, нито пък твърдя, че това непременно се дължи на ваксината, но това, което се случва, не е нормално". 
Видео: Спортисти, които колабират по света 
Спортисти припадат по целия свят 
Сърдечен арест, аритмия и съсиреци: Списък на уврежданията сред спортистите. Това е неизчерпателен списък на регистрираните увреждания. Повечето от тях са били сърдечни пристъпи - чести последствия от ваксините и при ваксинираните в цял свят. Други нежелани последствия, наблюдавани и при младите спортисти след първа или втора игла са:  Сърдечен удар, Кръвни съсиреци или тромбоза,  Инсулт, Аритмия,  Невропатия,  Смърт. Спортисти, които припадат, футболисти, които умират внезапно: Списък на 320 случая - Тук е представен неизчерпателен и непрекъснато нарастващ списък на спортисти, предимно млади хора, които са имали сериозни медицински проблеми през 2021 г. след поставянето на една или повече ваксини срещу COVID. Първоначално много от тях не са били докладвани. На много хора е било казано да не казват на никого за нежеланите си реакции и медиите не са ги отразили. 
Основните медии все още не съобщават за по-голямата част от тях. Но спортните новини не могат да пренебрегнат факта, че футболисти и други звезди колабират по средата на мача поради сърдечен удар. Много от тях умират, повече от 50 %. Към всеки случай има основни данни и връзка към публикуваната новина.

Видеото можете да видите от линка, както и списък с жертвите на ваксините.

https://diariodevallarta.com/en/jugadores-de-la-fifa-muriendo-repentinamente-atletas-colapsando-con-ataques-al-corazon-350-casos-en-2021/?fbclid=IwAR1N5sKNZC1AcdnPbOemX7OnrKoA3N6e5oDBuYooAobWG0LZYTFCcx6skjs

Различни европейски медии публикуват списъци с имена на спортисти, починали внезапно през последните месеци. Според заглавие в немското издание https://report24.news/ab-13-jahren-lange-liste-ploetzlich-verstorbener-oder-schwerkranker-sportler/

Над 75 известни случая през последните 5 месеца
Съставихме списък на известните случаи през последните няколко месеца. Най-вероятно е непълен. Включва много мъртви - и някои, които развиха тежки сърдечни проблеми, но за щастие оцеляха. Забележимо: най-младият в списъка беше само на 13 години, много записи засягат хора под 20-годишна възраст. От вътрешността може да се каже, че има много доказателства за забележимо натрупване през 2021 г. Но защо властите не се интересуват, защо винаги има оправдания вместо строги експертизи, прецизни аутопсии?Възможно е всички тези хора да са изчезнали мъртви или сериозно болни на терена по „нормални“ причини. Но със сигурност не знаем – и това е престъпна небрежност на управляващите, на които всъщност плащаме с милиарди данъци, за да гарантираме, че имаме добра здравна система и че получаваме само наистина безопасни и тествани лекарства. Всъщност.

Започваме през юни...

Ето списъка на ужасите, започващ през юни 2021 г. – когато кампаниите за ваксинация бяха в разгара си и всеки, който сляпо се довери на системата, вече беше получил втората си инжекция. Ние не твърдим, че всички тези хора са се разболели и са починали заради ваксинацията, нито че има доказана връзка в случая на ваксинация. Посочената дата най-вече съответства на деня на доклада и не е задължително да съвпада с датата на събитието. С връзките, които проучихме, се забелязва, че повечето от тях водят до статии, които са скрити зад бариера за плащане и следователно могат да бъдат прочетени от сравнително малко хора. Съвпадение? Чувствайте се свободни да ни информирате за други случаи или грешки: Redaktion@report24.news

4.6.21, Италия, 29 години в
Италия: 29-годишният бивш професионалист Джузепе Перино колабира по време на благотворителна игра за мъртвия си брат и умира.

7.6.21, Германия 38 години
Професионалистът по тенис на маса Михаел Шнайдер умира внезапно и неочаквано 

06.12.21, Дания, на 29 години 

за футболист Кристиан Ериксен свива безжизнено по време на европейското първенство игра - той може да се възроди, ако той се нуждае от пейсмейкър за останалата част от живота си.

22.06.21, Унгария, 18 години
Футболистът Виктор Марсел Хегедюш почина по време на загряване за тренировка в Унгария.

14.07.21, Холандия, 31 години,
олимпийски шампион по скоростно пързаляне Кьелт Нуис, тежко болен след ваксинация , със сърдечни проблеми в болница.

16/07/21, Египетският
футболист Имад Баюми почина по време на приятелски мач в Египет.

22.07.21, Германия, 36 години
На 22 юли SV Olympia Schlanstedt и Germania от Kroppenstedt се срещнаха. По време на мача играчът на Шланщедс Ники Далибор припадна и трябваше да бъде реанимиран на терена .

23.07.21, Германия, 27-годишният
Тим Б. от SV Hamberge (Шлезвиг-Холщайн) припада след завръщането си от футболен турнир и умира.

07.24.21, Германия
играч от ТуШ Hoberge-Uerentrup (Билефелд) се разпада на терена с спиране на сърдечната дейност.

07.31.21, Холандия, на 19 години
на 19-годишният хандбалист Whitnée Abriska е починал от сърдечен арест, точно преди полет.

02.08.21, Белгия, 18 години
Руне Коге (18) от Еендрахт Хогледе (Белгия) получава сърдечен удар по време на мач.

02.08.21, Австрия, 18 години
история: 18-годишен неназован играч в Бургенланд (Австрия) рухва на игралното поле и може да бъде спасен благодарение на използването на хеликоптер.

08/06/21,
играч на областната лига на Германия на SpVgg. Oelde II трябва да бъде съживен от своя опонент .

14.08.21, Белгия, 37 години
Единственият 37-годишен бивш френски професионален футболист Франк Берие почина от няколко сърдечни удара по време на тенис .

15.08.21
Треньорът на вратарите на Германия на SV Niederpöring получи инфаркт след тренировка .

16.08.21 Франция 24 години
Професионалистът от Бордо Самюел Калу прекъсва по време на мач от Лига 1 със сърдечен арест заедно

18.08.21, Белгия, 25-годишният
белгийски футболист Йенте Ван Генехтен (25) получава сърдечен арест в ранните етапи на мач за купа .

21.08.21, Турция, 31 години
Фабрис Н'Сакала (31) от Бешикташ Истанбул рухна на терена без намеса на противника и трябва да бъде откаран в болница

22.08.21, Италия, 29-годишен
Педро Обианг от италианския първодивизионен клуб Сасуоло Калчо след ваксинация срещу Covid с миокардит в болницата .

22.08.21, Венецуела, 30 години
Националната шампионка по маратон на Венецуела Алексайда Гедес умира от сърдечен удар по време на бягане на 5000 метра.

24.08.21, Люксембург, 29 години
Хосе дос Рейс, играч на Червен Черен Пфафентал (Люксембург) колабира на терена и трябва да бъде реанимиран.

29.08.21, Германия
В C-лигата Диленбург ( Централен Хесен) играч на Хирценхайн колабира , мачът е отменен.

09/05/21, Франция, 16 години
Диего Фершо (16 години) от ASPTT Каен получава сърдечен арест в мач от лигата U-18 в Сен Ло.

06.09.21, Австрия
Играчът на АСВ Баден (Долна Австрия) колабира на терена и трябва да бъде реанимиран .

09/06/21, Италия, 16-годишен
16-годишен неназован футболист в Бергамо претърпява сърдечен арест

06.09.21, Белгия, 27-годишният
белгийски футболист аматьор Йенс Де Смет (27) от Малдегем получава сърдечен удар по време на мача и умира в болница.

09/06/21, Италия, 13 години
13-годишен футболист от клуб Janus Nova от Саколонго (Италия) колабира на терена със сърдечен арест

07.09.21, Великобритания, 17-годишен 17- годишен футболист Дилън Рич умира от двоен сърдечен удар по време на мач в Англия. 09/10/21, Германия, 24 години

Лукас Сурек (24) от BFC Chemie Лайпциг страда от миокардит.

09/11/21, Франция, 49 години

Айн / Франция: Frédéric Lartillot умира от сърдечен удар 

09/11/21, Италия, 45 години
Андреа Астолфи, спортен директор на Calcio Orsago (Италия), получава фулминантен сърдечен удар след завръщане от тренировка и умира на 45-годишна възраст без предишно заболяване

09/11/21, Дания, 22-годишният
Абу Али (22) колабира със сърдечен арест по време на двустепенна игра в Дания

09/11/21, Холандия, 19 години Внезапно и неочаквано почина хокеистът
Себастиан Бос .

09/12/21, Австрия, 40 години
Полумаратонец колабира по време на състезанието и почина малко по-късно.

13.09.21, Германия
Анил Уста от VfB Schwelm (Ennepetal) се разпада на терена със сърдечни проблеми заедно

13.09.21, Франция 33-годишният
Димитри Лиенард от ФК Страсбург колабира в мач от Лига 1 със сърдечни проблеми .

09/14/21, САЩ 37-годишният
бивш професионалист от НФЛ Парис Харалсън умира внезапно и неочаквано на 37-годишна възраст .

18.09.21, Германия 25-годишният
Кингсли Коман (25) от ФК Байерн Мюнхен претърпя операция на сърцето след аритмия.

18.09.21, Канада 25-годишният
канадски университетски футболист Франсис Перон почина малко след мач .

19-годишен футболист на ФК Нант получи сърдечен арест по време на тренировка

19.09.21, Германският
волейболен треньор Дирк Сплистезер от SG Traktor Divitz рухва мъртъв в кулоарите

21.09.21, Аугсбург
помощник съдия на мач от Крайслига Аугсбург в Емерзакер , колабира със сърдечни проблеми

21.09.21, Германия
На квалификационната среща за Световното първенство за жени между Германия и Сърбия в Кемниц, английският лайнсмен Хелън Бърн трябваше да бъде изведен от терена със сърдечни проблеми

27.09.21, Германия
мачът е прекратен поради сърдечен арест на съдията в мач на Lauber SV (окръг Donauwörth)

27.09.21, Италия, 20 години
Млад ездач получава сърдечен удар в края на турнир .

9/28/21, Германия, седемнадесет години
17-годишният футболист на JSG висока Хаген е реанимирана в Hannoversch Munden по време на игра BE

28.09.21, Италия, 53 години
53-годишният футболен треньор Антонело Кампус почива в Сицилия по време на тренировка с мъртвия си младежки отбор заедно

28.09.21, САЩ, 16-годишен,
два пъти ваксиниран тийнейджър колабира, докато играе футбол и умира малко по-късно.

29.09.21, Германия
Лидерът на отбора Дитмар Гладоу от Талхайм (Битерфелд) получава фатален инфаркт преди мача

29.09.21, САЩ
Футболист от гимназията колабира по време на тренировка и почина в болницата.

30.09.21, Германия
Играч колабира по време на мача от регионалната лига А 2 между SV Hoßkirch и TSV Sigmaringendorf. Той получи сърдечен арест и се наложи да бъде реанимиран .

1.10.21, Германия, 15-годишният
вратар Бруно Щайн от ФК Ан дер Фанер Хьохе в Грефентона, Тюрингия , почина на 15-годишна възраст .

3 октомври 21, Австрия, 64-годишният
бивш треньор на вратарите и наскоро разузнавач на таланти Ернст Шер почина внезапно и неочаквано .

4.10.21, Германия, 42-годишният
Александър Зигфрид от VfB Moschendorf внезапно и неочаквано се срина и почина.

7.10.21, Италия, 17 години

8.10.21, Франция, 49-годишният
играч на SC Massay получава фатален инфаркт по време на мача .

9.10.21, Мексико
Кади Алберто Олгуин колабира на голф игрището след сърдечен удар. Твърди се, че това е втората смърт от този вид за кратък период от време.

9.10.21, Англия, 29-годишният професионалният нападател на
Шрусбъри Райън Боуман трябва да бъде лекуван с дефибрилатор след половин час игра с екстремни сърдечни проблеми.

10.10.21, Италия, 18-годишен
футболист внезапно припада на терена, реанимиран е от съотборника си .

10/10/21, Франция, 40 години Играч на Сен Джеймс
получава сърдечен удар след загряване .

10.10.21, Италия, на 59 години
Един бегач на дълги разстояния от Биела умира от сърдечна недостатъчност по време на състезанието.

10.10.2021 г., Германия
В мача между Вакер Мекленбек и Фортуна Фройденберг в женската Вестфалска лига , играч колабира малко преди края без никакво противоположно влияние.

12.10.21 Германия, 25-годишният
вратар на ХК Тура Бергкамен, Лукас Бомер , почина внезапно и неочаквано .

13.10.21, Мексико, 16 години
Студентът Хектор Мануел Мендоса умира от сърдечен удар по време на тренировка .

14.10.21, Бразилия, 18 години
Младият професионален футболист Фелипе де Хесус Морейра получи двоен инфаркт и се бори за живота си.

14.10.21, Италия, 27 години
Многократният шампион по колоездене Джани Москон трябва да бъде опериран заради тежки сърдечни аритмии .

14.10.21, Италия, 53 години
Футболист на АХ получава сърдечен удар по време на тренировка .

15.10.21, САЩ, 14 години
14-годишната футболистка Ава Ацопарди рухна на терена и сега се бори за живота си в изкуствена кома.

16.10.21, Франция, 54-годишният
играч на AH Кристоф Рамасами почина от сърдечен удар  

Ганаецът Рафаел Двамена припадна от тежки сърдечни проблеми . Преди инцидента той е бил с дефибрилатор.

28.10.21, Германия, 48-годишният сътреньор на
Hertha BSC Селим Левент умира внезапно и неочаквано по време на почивка .

10.28.21, САЩ, на 12 години
на 12-годишният Джейсън Кид се срина по време на тренировката по баскетбол и по-късно починал.

30.10.21, Испания, 33-годишният
нападател Кун Агуеро от ФК Барселона трябваше да бъде заменен в мач поради проблеми със сърцето . В момента е в болница за прегледи.

Изданието посочва, че много от споменатите случаи се дължат на подготвителната работа на групата Telegram „Telegram Impftod”: https://t.me/corona_impftod

В Telegram има група с почти 60 000 участници , в която жертвите на странични ефекти от ваксинацията обменят идеи. Общността е създадена от ангажирания активист Мартин Рутер: https://t.me/Impfschaden_D_AUT_CH


В социалните мрежи се появиха и други списъци на спортисти, внезапно починали без заболявания - на фона на масовата им ваксинация с аргумента, че без инжекция не могат да пътуват и да се състезават. 

Всичко това отново в контекста на скандала с Джокович в Австралия и ежедневното натрапване в медиите на статистиките за висок процент ваксинирано население в Европа  и ниските нива на Балканите, като България остава последна в класацията с най-нисък процент инжектирани на континента. Докато в някои държави вече се заговори за четвърта игла -  с което ектсперимента тотално се компрометира. А че ще има пета и десета игла - вече е повече от ясно. 

А мислещата част от населението не спира да задава куп въпроси - защо тези препарати не защитават от вируса, както ни обещаваха преди година, защо се отрича естествения имунитет, защо и децата се подлагат на експеримент? Въпроси без отговор вече повече от година. 

Автор Патриция КИРИЛОВА



 

Коментари