16 000 лекари и учени са категорични: Децата не трябва да бъдат ваксинирани за COVID


На фона на засилените амбиции и сред българските здравни администратори да се ваксинират деца над 5 години, Щатите, които първи стартираха това безумие, вече дават първите жертви на експеримента с деца. 

"Осем случая на миокардит при деца в САЩ след ваксиниране с Pfizer" - алармира в средата на декември 2021 сайтът Нюз.бг, позовавайки се агенция Ройтерс.  

"Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ (CDC) съобщиха за осем случая на миокардит при деца на възраст 5-11 години, които са получили ваксината срещу коронавирус на Pfizer/BioNTech. Това предаде Ройтерс. Преди това от CDC заявиха, че честотата на съобщаване на случаи на миокардит при момчетата на възраст 16-17 години може да бъде повече от 69 случая на милион приложени втори дози и около 40 случая на милион втори дози при момчетата на възраст 12-15 години", съобщава Ройтерс.

"ВАКСИНИТЕ COVID са "необратими и потенциално трайно увреждащи", казва д-р Робърт Малоун, който обяснява защо 16 000 лекари и медицински учени по целия свят подписаха декларация, обявяваща публично, че здрави деца не трябва да бъдат ваксинирани за COVID-19.

Ето и експертното мнение на д-р  Робърт У. Малоун:
Преди да ваксинирате детето си, което е необратимо и потенциално трайно увреждащо разберете защо 16 000 лекари и медицински учени по света подписаха декларация, в която публично се декларира, че здрави деца не трябва да бъдат ваксинирани за COVID-19.
От името на тези медици публикувах ясно изявление, очертаващо научните факти, които стоят зад това решение:
Името ми е Робърт Малоун и ви говоря като родител, лекар и учен. Заставам зад това изявление с цялата ми кариера, посветена на изследването и развитието на ваксините.

Ваксиниран съм за COVID и по принцип съм За ваксинациите.
Посветих цялата си кариера на разработването на безопасни и ефективни начини за предотвратяване и лечение на инфекциозни заболявания.
След това ще публикувам текста на това изявление, за да можете да го споделите с приятелите и семейството си.
Преди да инжектирате детето си решение, което е необратимо, исках да ви уведомя за научните факти за тази генетична ваксина, която се основава на технологията на ваксината mRNA, която създадох:
Има три въпроса, които родителите трябва да разберат:
Първият е, че вирусен ген ще бъде инжектиран в клетките на децата ви. Този ген принуждава тялото на вашето дете да направи токсични шип протеини. Тези протеини често причиняват трайно увреждане в критичните органи на децата, включително:
Мозъкът и нервната им система. Сърцето и кръвоносните им съдове, включително кръвни съсиреци. Репродуктивната им система. Тази ваксина може да предизвика фундаментални промени в имунната им система.
Най-тревожният момент е, че след като тези щети са настъпили, те са непоправими:

Не можеш да поправиш лезиите в мозъка им.
Не можеш да поправиш белезите на сърдечната тъкан.
Не можеш да поправиш генетично нулирана имунна система.
Тази ваксина може да причини репродуктивни увреждания, които биха могли да засегнат бъдещите поколения от вашето семейство.
Второто нещо,  което трябва да знаете е,  че тази нова технология не е тествана адекватно.

Нуждаем се от поне 5 години тестване/изследване, преди наистина да разберем рисковете.
Вредите и рисковете от нови лекарства често се разкриват години по-късно. Запитайте се дали искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния медицински експеримент в човешката история.
Една последна точка: причината, с която ви  мотивират да ваксинирате детето си, е лъжа.  Децата не представляват опасност за техните родители или баби и дядовци.
 Всъщност е точно обратното. Имунитетът им, след като преминат през COVID, е от критично значение, за да спаси семейството ви, ако не и света от това заболяване.
В обобщение: Няма полза да ваксинирате вашите деца срещу малките рискове от вируса, като се имат предвид известните рискове за здравето след ваксината, с които може да се наложи вие и вашите деца да живеете до края на живота си.
Като родител  и дядо препоръката ми към вас е да се съпротивлявате и да се борите, за да защитите децата си.

Д-л Малоун, главен медицински и регулаторен директор на проекта "Единство";
Президент, Международен алианс на лекарите и медицинските учени.
Ето и факти за нелогичните мотиви за ваксиниране на децата за защита на възрастните хора:
"Никога в човешката история старите хора не са изисквали младите хора да поемат рискове, да правят жертви и да умират, за да запазят по-възрастните хора. Имаме дълг към децата си.  Старите хора се жертват за деца в морално общество, в солидното общество, в общество, с което се гордеем. Ние не казваме на децата да поемат рискове, за да запазят старите хора.  Трябва да се изправим и да вземем морален избор и етичен избор за нашите деца.", това са думи на  Робърт Ф. Кенеди - младши в показания пред щатския законодател в Луизиана.
Ето какво още казва той:

„За първи път осъзнах изопачената логика за ваксиниране на децата уж в защита на възрастните хора, когато видях кампанията на CNN с "непряк маркетинг" за ваксиниране на деца с нелицензиран експериментален pfizer продукт.
Бях шокиран,  че Пфайзер използва CNN, за да рекламира директно на деца.  По този начин се цели задвижване на потребителското търсене и принуждаване USG/CDC да закупи допълнителни pfizer нелицензирани ВАКСИНИ EUA SARS-CoV-2. Отделих време да прегледам клипа по-внимателно. Вече не съм уверен, че децата са  целевият пазар — мисля, че възрастните хора са тези, които гледат телевизия и попиват постоянното внушенията на CNN  по отношение на SARS-CoV-2.
Видеото на CNN/Sesame Street всъщност популяризира логиката, че една възрастна баба трябва да вземе внучето си и да го заведе до пункт за ваксинации, за да го инжектират с  нелицензиран експериментален медицински продукт.

И това се внушава от лицензиран лекар, който работи за CNN - д-р Санджай Гупта.
След като публикувах това наблюдение в Twitter, разбира се, веднага започнаха да ме осмиват и оклеветяват  различни сенчести медии, които мислят, че личните атаки са разумен заместител на разглеждането на логиката в изявленията ми.
"Използването на доверени и обичани фигури в това пропагандно нападение за предизвикване на децата да стават  морски свинчета с инжекции с експериментален високорисков медицински продукт с нулева отговорност без доказани ползи за децата, е безсъвестно и револвиращо. Биг фарма превърна Голямата птица в детски хищник.", казва още Робърт Ф. Кенеди, младши.

 Ако решите  да приложите този продукт на детето си, или позволите на държавата да се вмъкне в семейството и да ви принуди да ваксинирате детето си, има шанс то да бъде сериозно повредено от ваксината.
Вероятността това да се случи е много по-голяма от вероятността детето ви да бъде сериозно повредено от SARS-CoV-2.
И това е особено вярно в случая с варианта Omicron. Това е научен факт.
Честно казано, наистина съм уморен от координираната пропаганда, цензурата и социалното инженерство, които се популяризират от Пфайзер, "служители на общественото здраве",  медии и правителства от цял свят.
Може би вие също сте? Ако е така, вие сте от тези 20-30% от световното население, които все повече осъзнават какво се случва. Е, всъщност вие сте активно излъган и психологически манипулиран.
Реших да напиша това, след  като кацнах в Пуерто Рико, за да се срещна с колеги, които подкрепят Международния алианс на лекарите и медицинските учени. Там  подготвихме съвкупната фактологична декларация, за да предупредим родителите какво се случва, ако децата им се ваксинират.
След това записахме видео.
На събитието бяха поканени над 50 регионални лекари, медицински доставчици и родители.
Текстът на изявлението в началото на този пост може да изглежда шокиращ за някои. Но мисля, че времето за внимателно анализиране на истината отдавна е отминало. Децата биват ощетени в безмозъчния прилив за постигане на универсална ваксинация.
Родителите и техните деца са подложени на толкова много пропаганда – такъв умишлен хипнотизъм! Да приемем логиката, че е добра идея да ваксинираме децата си с експериментален продукт, който е свързан с неприемливи и непоправими токсичности, за да защитил малката част от населението, което е с висок риск от смърт и хоспитализация.
Според последните данни на CDC повече от 60% от общото население на САЩ е ваксинирано, а около 45% от цялото население вече е заразено от вируса, възстановено и развито естествен имунитет.
Възрастните хора са масово ваксинирани.
Ваксините не ви пречат да се заразите, да възпроизведете високи нива на вирус и да разпространите инфекция на другите.
Ще го кажа отново – възрастните хора са масово ваксинирани.
Проблемът е, че ваксините не правят това, което се предполага, че правят — да предотвратяват инфекцията и разпространението на вируса. Това се вижда още повече с варианта Омикрон.
И какво да правим?
Започнете да инжектирате деца, за да свиете болестта на COVID-19?
Или започнете да позволявате на лекарите да лекуват пациенти с COVID-19 в извънболничната обстановка, за да им попречат да стигнат до болничната обстановка, където те се имуносупресират с високи нива на дексаметазон, поставени в състояние, подобно на кома и закачени за вентилатор. А също се лекуват с Remdesivir (който е  токсичен и имитира много от токсичностите на вируса)?
Това е лудост, която отразява дълбоката арогантност от страна на елита Фарма-Гови-Уърлд Здраве.
Те изтъкват, че разбират от имунология, вирусология и еволюционна биология толкова добре, че могат свободно да бърникат в живота на децата ни, използвайки експериментална технология и прибързан ваксинален продукт, който не е нито безопасен, нито ефективен въз основа на стандарти и биоетичен консенсус, които са разработени и прилагани в продължение на десетилетия.
Те вярват, че могат да инжектират недоказана технология за подобряване на силно еволюиралата човешка имунна система, която се е развила през хилядолетия, за да устои на респираторното
налягане на РНК вируса.

Арогантното отношение е най-милият термин, за който се сещам.

Никой от нас не е безсмъртен.
Въпреки целите на програмата за трансхуманизъм. Смъртта не може да бъде избегната. Минаваме през този свят, и да се надяваме, че ще да го оставим малко по-добър, когато ни няма. Децата ни са единственото истинско наследство, единствената реална форма на безсмъртие.

Моля, защитете ги,  не ги молете да правят жертви със здравето си от ваше име.
Помислете дълго, преди да предприемете действие, което никога не може да бъде отменено.
 

Превод и автор Патриция КИРИЛОВА

 

Коментари